Butiksguide: Project 4’s fem efterårsfavoritter

Efterårskollektionerne har indtaget butikkerne, og nogle af vores yndlingsbutikker udpeger deres favoritvarer lige nu. Her udvælger Project 4 fem ting.
Butiksguide: Project 4’s fem efterårsfavoritter

Sidste uge udpegede indkøber Anne Katrine Hviid fem efterårsfavoritter fra butikken Kyoto, og i dag er stafetten givet videre til Rakel Mai Nielsen, der ejer Project 4 på Larsbjørnsstræde 19.

Når man træder ind i butikken, er det en noget anderledes oplevelse, det byder velkommen. For mens mange butikker opererer med store lokaler, hvide vægge og ti centimeters luft mellem bøjlerne, er Project 4 et tætpakket skattekammer af tøj, sko og accessories, der optager enhver flade og indbyder til mere end et hurtigt kig.

For Rakel er det netop meningen, at kunderne skal komme ind og få noget andet end det, der findes i byens andre butikker, hvilket også skinner igennem i hendes fem efterårsfavoritter.

brixtol
Brixtol bomber-frakke
»Når jeg skal købe ind til butikken, går jeg ofte efter mærker, som andre butikker måske ikke umiddelbart har på radaren. Her er svenske Brixtol et godt eksempel. Mærket er kendetegnet ved et minimalistisk design og solidt håndværk, hvilket især deres E.M.-bomberjakke viser til perfektion.

Jeg tror virkelig på denne her jakke til efteråret, da den er anderledes, men stadig afdæmpet i design og praktisk i funktionalitet. Jakken er lang, vandafvisende og kan endda lynes op forneden, hvilket gør den ideel for dem, der cykler. Et perfekt alternativ til hende, der gerne vil have noget andet end en uldfrakke«.
Frakken koster 1.900 kroner

Se flere af Project 4’s efterårsfavoritter på de næste sider.
project4_laederjakke
Ventil Studio-læderjakke
»Alle piger burde have en læderjakke i god kvalitet hængende i deres garderobe. Den her sorte lammeskindsjakke med sølv hardware er helt simpel i design og pasform og kan vitterligt gå til alt. Tilmed er den ikke lige så dyr som mange andre mærker, hvilket uden tvivl også vil gøre den til en populær efterårsinvestering. Den fås også i ruskind og jeg anbefaler, at man holder godt øje med dette spritnye københavnske mærke«.
Jakken koster 2.500 kroner
prime-fringe-midcut2
Royal RepubliQ-snøresko
»Det danske mærke Royal RepubliQ er ret store hos os, fordi de designer sko og accessories i lækre materialer, stilrent design og til fornuftige priser. Sidste sæson købte vi nogle helt simple herreinspirerede snøresko, der blev revet væk, og denne sæson har vi købt den nye model med lidt højere skaft, perfekt til vinter. Ligesom sidste år har skoene et aftagelig frontstykke, så man enten kan gøre skoene lidt mere specielle eller holde dem helt afdæmpede«.
Skoene koster 1.400 kroner
empress-handbag-cognac2
Royal RepubliQ-taske
»Når vi nu er ved Royal RepubliQ, bliver jeg også nødt til at fremhæve den her taske, som ikke alene har sæsonens brune farve, men som også er uhyre praktisk. I forhold til mange andre tasker i lignende design er hankene ikke alene ekstra lange, tasken kommer også med en lang crossbody-strop, så store vinterjakker kommer aldrig i vejen uanset, hvordan du vil bære tasken. Derudover er den vældig rummelig og holdt i et helt simpelt design, hvilket gør den anvendelig til det meste«.
Tasken koster 1.500 kroner
Paige-light-grey-melange
Hosbjerg-sweater
»Det danske mærke Hosbjerg er fantastiske til at lave kvalitetssweatre, der ikke koster en ejerlejlighed. Denne her højhalsede, tynde sweater er lavet i 100 procent kashmir og kan endda vaskes på skåneprogram, så man ikke behøver at tage på renseri flere gange om måneden. Som mine andre favoritter er designet kendetegnet ved at være meget rent og minimalistisk, hvilket uden tvivl giver den en lang levetid i ethvert garderobeskab. Man kan jo altid bruge en lækker, enkel sweater her i kolde Danmark«.
Sweateren koster 1.300 kroner

Udover i butikken i Larsbjørnsstræde 19 kan du også besøge Project 4 online HER.

Læs også: Butiksguide: Kyotos fem efterårsfavoritter

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af