De største internationale hiphop tracks lige nu – lyt til ’Flow’ på Spotify

‘Yeezy Season 4’ endte ikke som god reklame for Kanyes fodtøj – modeller på glatis

‘Yeezy Season 4’ endte ikke som god reklame for Kanyes fodtøj – modeller på glatis
Teyana Taylor var blandt dem, der havde svært ved at gå i Yeezy-støvlerne

Vi har set det før: Designeres stiletdrømme bliver til mareridt for modellerne på catwalken. Og det var netop, hvad der skete i går, da Kanye West viste sin fjerde Yeezy-kollektion i samarbejde med Adidas.

Med mændene strøget fra lineuppet var det især stiletter, der prægede fodtøjet – både langskaftede støvler og kortere sokkelignende sko. Og det blev altså for meget for flere af modellerne, der vaklede ned af catwalken og tog toppen af kollektionens fokus på sex og attitude. En model måtte sågar give op og smide skoene.

Annonce

Selv hovedpersonen fra Kanyes ‘Fade’-video, Teyana Taylor, der ellers så hård ud i crop top og tights, fik en noget stiv og akavet gang i Yeezy-støvler – og hun var ellers forskånet for stilet-varianterne.

De få modeller, der havde fået nye colorways af Yeezy Boost 350-sneakeren på, følte sig nok ekstra priviligerede bagefter.

På tilskuerpladserne var nogle ‘heldige’ blevet udstyret med de gennemsigtige højskaftede stiletstøvler, som Kim Kardashian er blevet spottet i på det seneste, men det blev tydeligvis også en anelse varme i solen. I hvert fald havde et par lynet dem godt ned.

Et billede slået op af BeefALERT (@beefalert) den

Læs også: Showanmeldelse: Kanyes ‘Yeezy Season 4’ føltes mere som deja vu end en magtdemonstration