»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Ugens bedste sneaker-nyheder – julehumør, vinterfarver og Yeezy-light

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Med juletiden om hjørnet og alt for meget snak om Black Friday har det været en travl uge i sneaker-land. Vi har allerede fortalt dig om de kommende Fenty Creeper i fløjl og Pumas Basket Heart, der med satinsnørebånd trækker paralleller til Rihannas Fenty-design.

Men der er selvfølgelig mange andre opsigtsvækkende nyheder.

reebok-classic

Reebok i vinter-look

Classic Leather har haft et godt år, ikke mindst takket være Reeboks samarbejde med Kendrick Lamar. Nu slutter brandet så året med en eksklusiv model til sneakerbutikken Size?, hvor Classic Leather har fået en ruskind-makeover med crepesål. Den fås også i en grøn colorway og koster 615 kroner hos Size?


air-max

Hajen Air Max

Da Nike udsendte Air Max Plus i 1998 fik den originale ‘Hyper Blue’-colorway tilnavnet Hajen, især i Frankrig, og derfor hedder den nye colorway netop La Requin. Den tager nemlig navnet endnu mere bogstaveligt med en overdel, der skal forestille den måde havoverfladen spejler sig på hajens overside, mens skoens bund og sål er hvid som hajens. Skoen koster 1.230 kroner hos Nike.


asics_jul

Jul med Asics

Ja, december er lige om hjørnet, og nu kan du blive juleklar – eller dine fødder kan i hvert fald. Asics har nemlig lavet en Christmas Pack, hvor især denne grønne ruskindsversion af GEL-Lyte V næsten dufter af gran. Og de røde detaljer er prikken over i’et. Skoen kom til salg i nat og koster 1.000 kroner hos Naked.

asics_sne
Der er mere vinter at hente med en anden colorway af modellen, som Asics har givet titlen ‘Snow Flake’. De er til salg hos Titolo og koster 1.200 kroner.


adidas-harden

James Hardens første Adidas-sko

Sidste år forlod Houston Rockets-basketballspilleren Nike og skrev i stedet kontrakt med Adidas. Nu er han så klar med sin første sko med de karakteristiske tre striber som ses i guld på hælen. Sålen indeholder Boost, mens snørebåndene stikker op af Primeknit-overdelen, som vi blandt andet har set det på Yeezy Boost-modellerne. Skoen lander herhjemme den 3. december og koster 1.399 hos Adidas.


NMD_camou

NMD med striber og camouflage

Vi holder Black Friday-snakken til et minimum, men noget godt har den ført med sig, nemlig hele fem nye NMD XR1-colorways, hvor den populære silhuet er iklædt et camouflageprint i forskellige farver. Skoene koster 1.300 kroner hos Naked og Wood Wood, mens Støy har også tre af farverne.

Skærmbillede 2016-11-25 kl. 10.13.27
Hvis du synes, at camouflage er for street og mere er til nålestriber, så har Adidas heldigvis lavet et nyt collab med det japanske mærke Bedwin & The Heartbreakers. Det jakkesætsmatchende look fås i både en grå og sort colorway, der kommer til salg på lørdag og koster 1.200 kroner hos blandt andet Støy, Wood Wood og Naked.

NMD_footlocker
Hvis det stadig er for vildt, så har Adidas lige offentliggjort tre andre colorways, der skulle blive sluppet løs i dag eksklusivt hos Foot Locker her i Europa.


fila

Fila-klassiker vender tilbage

Det italienske sportsmærke gør i den grad comeback på tøjfronten for tiden, og nu skruer brandet også op for blusset på skosiden. Fila 95 havde sin storhedstid i netop 90’erne, hvor de var kendt som Hill 1, da det var basketballstjernen Grant Hills første signatursko for Fila. Nu vender skoen tilbage i sit originale look. Den koster 670 kroner i udvalgte Foot Locker-butikker, men findes tilsyneladende ikke online.

Sponsoreret indhold
En præst, en gangster og en kultleder går ind på et hotel
… og deres mørke, mystiske hemmeligheder smuldrer i den stjernespækkede thriller ‘Bad Times at the El Royale’. Find spilletider og billetter her.
Nordisk Film

adidas-iniki2

Boost-sålen spreder sig

2016 har i den grad været præget af Boost-sålen, som sidder på nogle af Adidas’ mest populære modeller som NMD, Yeezy og Ultra Boost. Samtidig har Adidas brugt sålen til at spice andre modeller op. Stan Smith har for eksempel prøvet sålen på, og nu er Adidas klar med Iniki Runner, der parrer 70’er-løbeskos æstetik med sålens lettere futuristiske look.
Vi kan ikke helt finde ud af, om mutationen fungerer, men du kan få et bedre kig, når skoene lander i den nærmeste fremtid. Det vides dog ikke, om det bliver i år, men hos Sapato står der coming soon, og at modellen kommer til at koste 900 kroner.


adidas-x-plr

NMD uden Boost

Adidas kan dog også uden den populære sål, og den nye X PLR-model ligner i den grad en versionering af NMD, hvor netop sålen er skiftet ud med en mere generisk variant. Skoene skulle lande i december, og selv om prisen stadig er ukendt, så kunne det godt ligne et budgetvenligt alternativ til NMD.


camron-reebok2

Cam’ron mindes sin lyserøde periode

Når historien om rapperen Cam’ron skal fortælles, er det umuligt at komme uden om hans opsigtsvækkende pink outfit under modeugen i New York i 2002. Egentlig ville han bare forsøge at skabe lidt opmærksomhed, men øjeblikket og farven klistrerede til ham i mange år efter.
Med sit seneste Reebok-samarbejde pakker han Ventilator Supreme-modellen ind i nuancer af sin gamle hoffarve. Den koster 1.130 kroner hos blandt andet Villa.


new-adidas-tubular-shadow

Adidas går all-in på ny model

Den tyske gigant jagter stadig Nike på sneakermarkedet, og er klar med en ny model, Tubular Shadow, der ligesom sine Tubular-navnefæller er Adidas’ Yeezy-light modeller. Sålen er en anelse mere nedtonet på Shadow’en, men ellers er der mange ligheder med Yeezy Boost 350.
Og Adidas lader til at satse på den nye model, der den 8. december lander i ikke mindre end ni colorways. Se dem alle hos Afew, der kommer til at sælge modellen til mellem 750 og 900 kroner.


nikelab-acg

Klar til vintervandreture

NikeLab har giver Zoom Tallac en overhaling og opdateret den med blandt andet Flyknit, Flywire-snøresystem og synlig luftpude i sålen. Det er en oplagt vandresko, eller blot en vintersko, der kan holde til lidt af hvert. Den kommer til salg den 1. december og koster 2.150 kroner hos Nike.


new-balance-96

New Balance i vinterfarver

96 REVlite-modellen har fået tre nedtonede colorways, hvor fokus er på et monokromt design i tunge farver med læderdetaljer. Enkelt og flot. Skoen koster 750 kroner hos New Balance.


overkill_x_hummel_marathona_cdo_04

Mere retro-Hummel

Hummel Hive er i gang med at genoplive større dele af det danske sportsmærkes arkiv, inklusiv Marathona-sneakers som blev præsenteret for et par uger siden. Nu har Hummel Hive så arbejdet sammen med den tyske butik Overkill, der prøver at simulerer 90’er-fænomenet Hypercolor, hvor stoffet skiftede farve, når det blev udsat for varme. Det er derfor, farven bevæger sig fra let pink til dyb lilla.
Skoen lander hos Overkill i Berlin i aften. Herhjemme kommer den i handlen næste fredag, den 2. december, eksklusivt hos Støy. Skoen koster 1.000 kroner.

Læs også: Puma tager fat laces til et nyt niveau med ny Rihanna-kopi

Advertisement