Ugens bedste sneaker-nyheder – Yeezy, Supreme og nyt Adidas-jubilæum

Ugens bedste sneaker-nyheder – Yeezy, Supreme og nyt Adidas-jubilæum
Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

De næste Yeezy Boosts på vej

Here we go again, fristes man til at sige. For efter tre tætpakkede drops i efteråret, så er det ikke endnu en ny colorway af Yeezy Boost 350 V2, vi lige står og drømmer om. Men heldigvis er den nye sorte version ret fed og går væk fra den Swoosh-agtige stribe, der har præget de foregående modeller.
Yeezy Mafia synes sikre på, at skoen dropper den 11. februar, men regn ikke med, at Adidas bekræfter datoen før få dage inden.


Supreme x Louis Vuitton

Det teasede samarbejde fyldte alt i modebilledet, da det blev officielt i torsdags, og det omfattende collab inkluderer altså også et par sneakers. Ud fra billederne på de sociale medier er det svært at få øje på Supremes touch ud over den signaturrøde farve. Og ja, så tyder meget på, at det er Louis Vuitton, som har sat prisniveauet. Skoen forventes at koste omkring 4.000-5.000 kroner og bliver sat til salg sammen med resten af kollektionen den 17. juli.


adidas-skateboarding-primeknit-lowtop

Skate i primeknit

Sidste år så vi Soulland og Eric Koston bruge Flyknit i et deres bud på en Nike-skatesko, og nu er det den franske skater Lucas Puig, der inkorporerer Adidas’ pendant til materialet, Primeknit, på sin signatursko, Lucas Premiere ADV PK. Den kommer til salg den 1. februar hos Adidas og forventes at koste 900 kroner.


adidas-originals-eqt-support-adv-pink

Et hav af EQT

Der er linet op til det helt store år for Adidas EQT-linje, som har 25 års jubilæum. Flere nye colorways bliver lanceret i de kommende uger. Først har det tyske brand givet et lyserødt løft til modellerne EQT Support ADV, EQT Racing 91 and Racing 91/16, som bliver sat til salg på torsdag.

adidas-originals-eqt-turbo-2017-1

Samtidig lander nye takes på EQT Support ADV, EQT Support Ultra and and EQT Support RF, der har fået navnet ‘Turbo Red’, som man blandt andet kunne se i Adidas Originals fede, nye kampagnevideo med blandt andre Dev Hynes og Stormzy.

adidas-originals-eqt-support-adv-camo

Men der er også blevet teaset en camouflage-pack af EQT Support ADV-modellen, som dog ikke har nogen officiel drop-dato endnu.

adidas-originals-eqt-support-adv-black-grey

Samme model kommer også i en triple black-version. Hvornår vides dog heller ikke, men du kan løbende følge med i hele EQT-udrulningen hos Adidas.

Og glem så heller ikke, at Pusha T’s EQT-sko lander hjermme næste lørdag hos blandt andre Støy og Naked.


asics-gel-respector-carbon

Enkle Asics

De har altid været godt til at dyrke simpliciteten hos Asics, og det gør sig i den grad også gældende på en række nye, flotte colorways. GEL-Respector kommer for eksempel i en helt grå ruskindsversion, som Afew har til 930 kroner.

asics-kayano

Herhjemme har Naked og Støy GEL-Kayano Trainer til salg for 1.100 kroner. De nye colorways fås i sennepsgul eller grå ruskindsoverdel med hvid sål.

asics-gel-lyte-iii-v-gold-ostrich-2

Asics fucker lidt med simpliciteten på to nye varianter af GEL-Lyte III. Den knækkede hvide og sorte colorway er nemlig også udstyret med gulddetaljer, der giver et spættet look til det ellers enkle design. Pt. er skoen vist kun til salg hos japanske Atmos, hvor den koster 800 kroner.


nike-air-max-95-triple-white

Æstetiske 90’ere

Air Max 95 passer godt ind i meget af den forstadsdyrkelse og 90’er-looket, der ses i moden. Nu har Nike dog lavet en trippelhvid colorway, der lige hæver sig lidt og fremstår helt sprød og enkel. Du kan få den hos Titolo til 1.265 kroner.

Sponsoreret indhold
Oplev årets mest hypede horror-hit
‘Hereditary’ tager forfærdelige familiehemmeligheder og nerveflænsende gys til næste niveau. Find billetter og spilletider her. Hvis du tør.
EKSTERNT LINK
Nordisk Film

adidas-running-2017-pureboost

Ny PureBoost

UltraBoost har klaret turen fra løberuten til hverdagen, og det er muligvis også den crossover, Adidas håber at kunne lave med deres nye opdatering af PureBoost-modellen. I hvert fald er looket mere rent, selv om fokus stadig er på sokkedesignet. Modellen er ikke til salg herhjemme endnu, men kan fås for 975 kroner i Adidas’ amerikanske webshop.


nike_stoneisland_sockdart

Sock Dart x Stone Island

NikeLab har lige offentliggjort et nyt samarbejde med det stærke streetwear-brand Stone Island. Mens vi sidste år fik nogle stærkt windbreakers, så har de denne gang kastet sig over en version af Sock Dart-sneakeren, hvor fokus igen er på Stone Islands tekniske kunnen. Blandt andet har overdelen et vandafvisende silikoneprint.

nike_stoneisland_sockdart2

Skoen kommer i en grøn, sort og mørkeblå colorway, som bliver sat til salg den 26. januar hos udvalgte forhandlere og online hos Stone Island.

nike-sock-dart-se-hot-punch

Hvis du er til flere farver, så har Nike dog også en ny Sock Dart til dig. Der er i hvert fald knald på den skrigpink strop og grønne for. Den koster 975 kroner hos Sneaker Politics.


adidas-nmd-r2-2017

Mere fra NMD-land

Næsten på etårsdagen for de originale NMD-modeller lancerede Adidas i december NMD_R2, der især er kendetegnet ved undladelsen af de karakteristiske NMD-plugs i sålen. Instagram-sneaker-nørden SneakerPhrophet har nu delt ovenstående billede af en kommende colorway af R2’eren – og også en rød version med sorte striber. Der er dog ingen udmeldinger omkring releasedatoer.

adidas-nmd-city-sock

Der er til gengæld dato på den næste NMD City Sock. For den 4. februar lander denne stilrene colorway, der giver det hvide look et fint knæk med gummisålen. Den forventes at koste 1.250 kroner.


fucking-awesome-vans

Fucking awesome Vans

Ja, høhø, det er selvfølgelig, det amerikanske streetwear-brand Fucking Awesome, der har sat sit meget tydelige aftryk på Vans’ Epoch Pro ’94. I en blå, hvid og sort colorway er logoet præget ned i læderoverdelen, så man i hvert fald ikke er i tvivl om samarbejdspartneren.
Skoene kommer til salg i morgen lørdag hos udvalgte Vans-forhandlere og i Fucking Awesomes webshop.


nike-air-presto-max-orange

Knald på Nike

Godt nok kalder de den ‘Max Orange’, men på billederne fremstår den nye Air Presto-colorway i hvert fald mere rød end orange – og ja, der er bare noget med røde sneakers. Flot er den i hvert fald og noget af en statement-sko. Den kan fås for 900 kroner hos Sneakerpolitics.


nikelab-blazer-advanced-white

Eksklusive Nike

Det er næsten en Chelsea-boot, der møder en sneaker, når Nike sender sin seneste Blazer Hi-model på gaden. For med sit hvide design, læder, lynlås og syningsdetaljer er skoen så enkel og eksklusiv I looket, at den nærmer sig en dress-sko. Den koster 1.050 kroner hos canadiske Haven.


hanon-reebok

Leg med detaljerne

Når man har alle muligheder foran sig, må det være svært at vælge eller begrænse sig, og det er lidt den tanke, man får, når man ser den skotske sneaker-butik Hanons take på Reeboks Club C-model. Men det er samtidig forfriskende med overraskende detaljer som den blå sål. Skoen dropper den 28. januar og forventes at komme til salg i Hanons webshop.

Læs også: Er Kanye Wests næste Adidas-sneaker en Reebok-kopi?

Advertisement