Crocs til 2.400 kroner – vi siger nej tak

Crocs til 2.400 kroner – vi siger nej tak

Det vakte stor opmærksom, da den engelske designer Christopher Kane sendte modeller ned ad catwalken i Crocs under modeugen i London i september. For Kane var ude i en af modens sædvanlige provokationer, da han udsmykkede plastikfodtøjet med ædelsten. Nu er skoene så kommet til salg, og blandt andet Colette har dem til 2.400 kroner.

Og vi må sige nej tak. Et flabet mode-statement, men ellers tak. Og så kan det godt være, at Kane bliver sur.

»Ingen har ret til at sige, om noget er rigtigt eller forkert, med mindre at de er gud – eller skal de bare holde mund«, sagde Kane sidste år til Women’s Wear Daily og fortsatte: »Crocs er en kæmpe, succesfuld forretning. Folk kan tydeligvis lide dem, og det er en anderledes kunde, som jeg vil have fat i. Jeg vil inkludere alle og ikke være en snob«.

christopher-kane-crocs2

Men ja, det er nok ikke lige Crocs normale kernegrubbe, Kane henvender sig til med den prisseddel, der altså sidder på designerens bud på hvor tids sommerhus- og hospitalssutter.

Det kan være, at Tonsure kommer til at møde samme reaktion, hvis de træsko, som modellerne bar i sidste uge under Copenhagen Fashion Week, kommer i salg til efteråret.

Læs også: Modeugen er slut: Syv opture og tendenser – og én forhåbning

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold