Han Kjøbenhavn-direktør forlader brandet

Han Kjøbenhavn-direktør forlader brandet
Tim Faith Hancock og Jannik Wikkelsø Davidsen

OPDATERING: Jannik Wikkelsø Davidsen forsikrer i et eksklusivt interview, at Han Kjøbenhavn fortsætter og er i gang med at ekspandere. Læs mere HER.

Det danske tøjmærke har siden sin start i 2008 været et fællesprojekt for de to barndomsvenner Jannik Wikkelsø Davidsen og Tim Faith Hancock, og sammen har de bygget Han Kjøbenhavn fra at være et solbrillemærke til at være et internationalt brand med både en herre- og kvindelinje og butikker i København, New York og Paris.

Nu har Tim Faith Hancock, der de senere år har været direktør for brandet, dog meddelt, at han har solgt sin andel i virksomheden.

»Det er en beslutning, der har været længe undervejs. De sidste to år, har jeg følt, at jeg har lavet mindre og mindre af det, som jeg egentlig holder af. Mine spidskompetencer er produktion, distribution, produktudvikling og design, men fordi Han Kjøbenhavn har udvidet på blandt andet retail-fronten de senere år, har mit fokus nødvendigvis været på virksomhedens drift«, siger han til Fashion Forum.

Fra Han Kjøbenhavns seneste show under modeugen i hjembyen

Fra Han Kjøbenhavns seneste show under modeugen i hjembyen (Foto: Copenhagen Fashion Week)

Hancock har i stedet planer om at starte en konsulentvirksomhed, der kan hjælpe etablerede og nye brands med alt fra designproces til produktion og distribution.

Det vides endnu ikke, hvad det kommer til at betyde for Han Kjøbenhavn, eller om Jannick Wikkelsø Davidsen er på udkig efter en ny partner i virksomheden.

Læs også: Efter Han Kjøbenhavns massehængning: »Det var ikke et politisk statement«

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement