»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Jared Letos ’Cast Away’-look stjal opmærksomheden til Guccis cruise-show

Jared Leto før showet på Palazzo Pitti i Firenze

Jared Leto før showet på Palazzo Pitti i Firenze (Foto: Getty images for Gucci)

Sammen med Demna Gvasalia er Alessandro Michele den designer, der har skabt mest opmærksomhed i modeverdenen de seneste to år. I hans hænder er Gucci blevet et fornyet og sprudlende modehus, hvis farveglæde, broderier og mønstermix har sat tydelig spor på tidens looks.

Sponsoreret indhold
En præst, en gangster og en kultleder går ind på et hotel
… og deres mørke, mystiske hemmeligheder smuldrer i den stjernespækkede thriller ‘Bad Times at the El Royale’. Find spilletider og billetter her.
Nordisk Film

De kendte elsker ham og Gucci – og især Jared Leto, der lader til at have et nærmest symbiotisk forhold til Michele. Som fast posterboy har Leto scoret mange point på diverse røde løbere i fulde Gucci-outfits.

I går peakede han dog, da han mødte op til Guccis cruise-show i Firenze i fuldt pimp-look og ‘Cast Away’-frisure/-skæg. Som det perfekte eksempel på Micheles design-dna matchede han en lille velour-trenchcoat med gule bukser og en højhalset mintfarvet top – og sølvstøvler, selvfølgelig.

Beth Ditto

Beth Ditto (Foto: Getty images for Gucci)

Det bliver ikke meget vildere – heller ikke selv om Gucci-showet også var ret velbesøgt. Beth Ditto, Dev Hynes, Kirsten Dunst, Donald Glover og Dakota Fanning var også tilstede, mens Savages Jehnny Beth gik showet.

Læs også: Jared Letos meget grønne jakke afføder Photoshop-battle

Donald Glover

Donald Glover (Foto: Getty images for Gucci)

Kirsten Dunst

Kirsten Dunst (Foto: Getty images for Gucci)

Dakoto Johnson

Dakoto Johnson (Foto: Getty images for Gucci)

Dev Hynes

Dev Hynes (Foto: Getty images for Gucci)

Jehnny Beth på catwalken

Jehnny Beth på catwalken (Foto: Dan Lecca/Gucci)

Advertisement