Taylor Swifts nye merchandise driller hendes haters

Taylor Swifts nye merchandise driller hendes haters

Taylor Swift har mærket internettets vrede op til flere gange i løbet af karrieren, især efter hendes adskillige Kanye West-situationer, hvilket blandt andet har medført, at hendes haters konsekvent har brugt en slange-emoji til at trolle hende og hendes fans på sociale medier.

I forbindelse med hendes nye album, ‘Reputation’, der lander på fredag, har Swift dog lagt rollen som den søde nabopige på hylden til fordel for en mere aggressiv persona, der ikke finder sig i hvad som helst. Og det er selvfølgelig ikke tilfældigt, at Swift nu har taget slangesymbolikken til sig og bruger den i sin markedsføring frem mod albumudgivelsen.

Nu har hun så sluppet billeder af hendes nye merchandise, og her tager hun også til genmæle mod sine haters. Slangen er naturligvis med på flere items som for eksempel en sweatshirt og fingerringe.

Annonce

Samtidig viser Swift overskud, da hun har lavet sin version af en højhalset trøje, som hun bar for tre år siden til en basketballkamp. Efterfølgende havde internettet nemlig en fest over, at hun tilsyneladende havde haft trøjen omvendt på. Men nu har Swift selvfølgelig lavet en trøje, der netop skal bæres, som hun gjorde, så den ligner en v-halset sweatshirt med en slags choker.

Indtil videre er kun dele af merchandise-kollektionen sat til salg i Taylors webshop, men resten lander måske samtidig med albummet.

Se hele kollektionen i lookbook’en på Taylor Swifts website.

Læs også: Taylor Swifts nye look lover attitude – men virker outdated

Sponsoreret indhold