Selvfølgelig lavede Kanye merchandise til sin lyttefest – til salg nu

Selvfølgelig lavede Kanye merchandise til sin lyttefest – til salg nu

Merchandise-bølgen har godt nok mistet momentum det seneste år, men det er måske bare, fordi Kanye West har været lidt væk fra rampelyset. Det lavede han dog om på i nat, da han streamede sit nye album ‘YE’ i Wyoming.

Intet bliver tilsynelandende gjort halvt, når man hedder Kanye, og udover den celebre lyttefest omkring et bål, så havde han selvfølgelig også lavet merchandise til lejligheden. Han bar selv en af de nye hoodies på sin helt egen måde (den gule langærmede t-shirt er ikke en del af pakken, men lavet af Wes Lang).

Et opslag delt af Superlative (@superlative.co) den

Den nye merch er allerede sat til salg – eller pre-order i hvert fald. I sædvanlig stil har Kanye nemlig sat det op, så man bestiller nu, og så går der tre-fire uger, før varerne bliver sendt. En smart forretningsmodel, der sørger for, at han ikke laver unødigt mange varer – og jo derfor faktisk også bedre for miljøet.

Der er lavet tre hoodies og to langærmede t-shirts med samme print og layout, der tidssætter lyttearrangementet.

Derudover er der en langærmet t-shirt, som måske er Kim Kardashians værk, i hvert fald hedder den Wyoming KKW i webshoppen, hvor den koster 920 kroner plus shipping. En hoodie koster 540 kroner, men shipping koster så 285 kroner, så 825 kroner totalt.

Du kan se og bestille alt merch i webshoppen.

Læs også: Kanye West live-streamede hele sit nye album ’YE’ til celeber bålfest i Wyoming – se videoerne her