Post Malone laver merchandise-popup-shop i København fredag og lørdag – måske kigger han selv forbi

Post Malone laver merchandise-popup-shop i København fredag og lørdag – måske kigger han selv forbi
Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images for The Recording Academy

Det kan godt være, at merchandise ikke har samme status som for et par år siden, da blandt andre Kanye West og Justin Bieber var med til at løfte band-t-shirts til et nyt niveau, men det afholder ikke Post Malone fra at lave en pop-up hos Storm i Store Regnegade i København, ligesom netop Bieber, The Weeknd og Kendrick Lamar tidligere har gjort.

Det sker på fredag og lørdag som optakt til koncerten i Royal Arena lørdag aften, og hans danske pladeselskab, der sammen med Storm står bag shoppen, siger, at døren står på klem i forhold til hovedpersonens egen tilstedeværelse i tøjbutikken – uden at de kan love noget.

I 2016 dukkede Justin Bieber op i Storm og overraskede fans, der var mødt op i popup-butikken.

Et teaserbillede af Post Malones merchandise

Merchandise-kollektionen inkluderer grafiske t-shirts, hoodies, sweatshirts, totebags og mere og er lavet af Travis Brothers og Bryan Rivera, der sammen eller hver for sig har arbejdet med blandt andre Kanye West, Travis Scott, Dua Lipa og altså Post Malone.

Butikken har åbent fra klokken 11 til 19 om fredagen og fra klokken 10 til 17 om lørdagen. Læs mere på Facebook.

Læs også: Spoiler alert: Det kan du forvente til Post Malone i Royal Arena

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold