Vanguard dropper rocken: Årets tre første navne har Madvillain i front

Vanguard dropper rocken: Årets tre første navne har Madvillain i front

I sine første to leveår var Vanguard opdelt rent musikalsk: Fredag var reserveret til pop, rock og elektronisk musik, mens lørdagen bød på hiphop, soul og r’n’b. Det bliver der lavet om på nu, for festivalen har fremover valgt at fokusere udelukkende på den urbane musikprofil, som hidtil kun herskede om lørdagen. Rock og pop er hermed dømt ude.

Sammen med den nye profil har festivalen offentliggjort de tre første navne til årets program: Madvillain, Lee Fields & The Expressions og Kool Keith & KutMasta Kurt.

Madvillain udgøres af de to hiphop-legender Doom og Madlib, der står bag en af rappens mest ikoniske album, ‘Madvilliany’ fra 2004. Koncerten på Vanguard bliver en ud af bare tre europæiske af slagsen til sommer. Lee Fields har siden 1969 formidlet den klassiske soulmusik, mens festivalen altså også får besøg af en af hiphop-historiens sande originaler i form af Kool Keith.

Vanguard foregår som altid i Søndermarken – i år den 31. juli–1. august.

Billetsalget starter den 6. februar, og endags- og partoutbilletter koster henholdsvis 695 og 995 kr. Til de ivrige er der dog rabat på partoutbilletter alt efter, hvor hurtigt man er ude. 

Læs også: 20 koncerter du skal opleve i februar

Læs også: Billeder og voxpop fra Vanguard 2014

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold