Miley Cyrus giver vanvittig VMA-optæden og udgiver gratis album i processen

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som vært brugte Miley Cyrus også nattens VMA-uddeling til lidt skamløs selvpromovering. Simultant med showet udgav hun nemlig det nye og ganske gratis album ‘Miley Cyrus & Her Dead Petz’, som eftersigende er udgivet udenom hendes pladeselskab og kostede bare 50.000 dollars at lave – det er ret lidt, når det kommer til den slags stjerner…

Albummet byder på en lang række gæster, men er hovedsageligt kreeret i samarbejde med The Flaming Lips og frontmand Wayne Coyne, som også var et smut forbi VMA-scenen, da Miley optrådte med albummets single ‘Dooo It!’ og omkvædets »yeah, I smoke pot«.

Hele sceneshowet var noget for sig – med et helt arsenal af dansere fra ‘RuPauls Drag Race’ og Coyne, der til slut kom og skød konfetti/røgkanoner af mellem benene på Miley.

Hør det nye album på Miley Cyrus’ website HER og se den officielle musikvideo til ‘Dooo It!’ nedenfor.

OBS: Hvis videoen i toppen af Mileys optræden driller, kan den ses hos MTV HER.

Læs også: Se hele vores dækning af årets VMA

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af