Koncertfilm med J. Cole: Se traileren for HBO’s ‘Homecoming’ – Drake og Jay Z også med

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

J. Cole spillede i august en koncert i sin hjemby Fayetteville i North Carolina, hvor han havde store navne som Drake, Jay Z og Big Sean med på scenen. Det blev foreviget og er nu blevet udformet som en koncertfilm, som HBO sender den 9. januar. Som man kan se i traileren ovenfor indeholder filmen også en vis mængde backstage-materiale og interviews med J. Cole himself, og i det hele taget virker filmen meget medrivende, selv om den måske mest er fan-materiale.

J. Cole udgav for et år siden sit tredje studiealbum ‘2014 Forest Hill Drive’, hvis titel refererer til hans gamle adresse i hjembyen, og for et par uger siden freestylede han og Kendrick Lamar over hinandens beats på ‘Black Friday’-numrene.

Der har efterfølgende været spekuleret i, om Cole og Lamar har en kollaborationsudgivelse i vente, eftersom Cole på sin version af ‘Black Friday’ rapper »but this February, bet shit gets scary when I fuck around and drop [censureret]«. Hvad det skal betyde, må vi vente og se.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af