‘Mor er den bedste i verden’: Musikerne hyldede deres mødre

‘Mor er den bedste i verden’: Musikerne hyldede deres mødre

Nåede du ikke forbi mor med blomster og chokolade i går, står musikerne i dag parat med en ordentlig skefuld dårlig samvittighed med på vejen. Mors dag blev nemlig fejret med manér rundt omkring i verden, og det var både i den fysiske forstand såvel som på de sociale medier.

Kanye var for eksempel på banen med den helt store gave til sin kone, og mor til børnene Saint og North, nemlig Kim Kardashian. I går blev hun overrasket med et helt symfoniorkester i stuen, der spillede morgenstunden ind – tænk ‘Coming to America’.

Ifølge Kim Kardashians Snapchat havde Kanye også købt en slags bænk til hende og betrukket den med friskplukkede roser.

Rosebench:Kanye

Will og Jada Smiths tre børn, Jaden, Willow og Trey, havde slået hovederne sammen om en hyldest til Jada, der blev vist som en del af VH1’s særprogram ‘Dear Mama’. De tre fortæller på tur hjertevarmende ord om Jadas store indflydelse på deres liv, mens Trey (hvis rigtige mor er Sheree Zampino) især føler sig velsignet af Jada som ‘bonus-mor’.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.

De sociale medier kogte naturligvis også over med kære ord til kære mor. Her var store stjerner som Ariana Grande, Madonna, Usher, Snoop Dogg og endda Diplo på banen, hvilket viser, at selv berømmelse aldrig er en undskyldning for at glemme kvinden, der bragte dig til verden. 

I love you mommy Et billede slået op af Ariana Grande (@arianagrande) den

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic

Happy Mother’s Day Mama G. Et billede slået op af Kane (@freddiegibbs) den

Kanye hyldede denne dag to mødre. ‘Only One’ fra 2015 var et eksempel på hans særlige forhold til sin afdøde mor, Donda West, og derfor fik hun denne dag også en hilsen med på vejen på Twitter.

Sponsoreret indhold
Iris Gold er den triste pige med de glade sange
»Jeg har prøvet at skabe en verden af glæde og positivitet for at kunne holde ud at være i en verden, der ikke var så nice.« Læs hele interviewet med Iris Gold her.
JBL
Advertisement