Hvad lytter præsident Obama til? Se hans personlige sommer-playliste for 2016

Hvad lytter præsident Obama til? Se hans personlige sommer-playliste for 2016

Han har til alle tider været mere swag end samtlige af klodens ledere – til sammen – og nu kaster Obama atter kul på the obamamania ved at offentliggøre en personlig playliste for andet år i træk. Listen er todelt og har både en daytime– og en nighttime-del, hvor blandt andet Chance the Rapper og Fiona Apple huserer sammen med jazzikonet Miles Davis.

Barack Obama offentliggjorde playlisten på sin Twitter-profil i går med ordene: »Been waiting to drop this: summer playlist, the encore. What’s everybody listening to?«

Det er ikke til at sige, om det er fordi præsidentterminen så stille går på hæld, at der er blevet tid til lidt tant og fjas, eller om der simpelthen ikke er nok at se til inde i det femkantede, hvide domicil.

Hvorom alting er, er præsidentens personlige musiksmag nu ude til inspektion og inspiration. Og der er noget for enhver smag – fra rap til pop og fra jazz til rock, denne mand favoriserer ingen genre.

Tjek listerne ud i deres helhed her:

 

Annonce