G.O.O.D. Music headliner ny festival på privat ø i Bahamas – billetter fra 9.000-175.000 kr.

G.O.O.D. Music headliner ny festival på privat ø i Bahamas – billetter fra 9.000-175.000 kr.
Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Hvis Roskilde-smatten er blevet for uhumsk for dine private behov, så byder 2017 på en spritny festival, hvor der er lidt mere luksus på programmet.

Fyre Festival foregår på den private ø Fyre Cay i Bahamas – som er tidligere ejet af Pablo Escobar – og over to weekender (28.-30. april og 5.-7. maj) bliver der skruet på alle knapper i forhold til musik, oplevelser og mad. G.O.O.D. Music-holdet er endda lige blevet offentliggjort som første headliner, selv om der ikke er meldt noget ud omkring, hvem fra Kanyes pladeselskab, der dukker op.

Det eneste, som trækker ned, er, at det er svinedyrt – for at sige det mildt. Den billigste billet koster knap 9.000 danske kroner, og det er altså hvis du bor i en hytte med syv andre mennesker. Et dobbeltværelse koster 11.000 kr. – per person.

Det hele er selvfølgelig inklusiv flytransport fra Miami og fuld forplejning, men skal det være endnu vildere, kan du også leje din helt egen båd til 175.000 kr. – igen per person. Det er naturligvis den vildeste pakke, og der er flere valgmuligheder indimellem.

Uden at det skal lyde som en reklame, så lyder det rimelig vildt – hvis altså man gror penge som græs…

Læs mere og tjek promovideoen med en helt masse supermodeller på Fyre Festivals website HER.

Læs også: Chance the Rapper rangerer Kanye Wests album fra bedst til værst

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af