Her er ugens otte fedeste fester – Balladeklubben, fødselsdag på Sigurdsgade og farvel til Drone

Her er ugens otte fedeste fester – Balladeklubben, fødselsdag på Sigurdsgade og farvel til Drone
Foto: Victor Jones/Soundvenue
Vi guider hver uge til de bedste tilbud i nattelivet – denne gang med Balladeklubben, fødselsdag på Sigurdsgade og farvel til Drone.

Vellness Plader-release på Jolene
Danske Vellness Plader byder på et væld at spændende navne – blandt andet Ecstasy In Order, der gør deres bandnavn ære med et udtryk, der tager delvist udtryk i den ravende Madchester-scene fra Manchester i slut-80’erne. På torsdag fejrer bandet deres nye ep ‘XIO1’ med et live-set til Manna på Jolene, mens DJ Fukboi og Daniel Boserup står bag pladespillerne.

Manna pres. Ecstasy In Order ep-release
Torsdag den 26. januar

Jolene
Læs mere om festen på Facebook


Sigurdsgade fejrer fødselsdag
I et år har man kunne danse weekenderne væk på Sigurdsgades dansegulv, og det første leveår markerer natklubben – selvfølgelig – med et brag af en fest.

Fredag starter festlighederne kl. 22.00. Der er happy hour hele aftenen, og til at piske den rette weekendstemning op er resident Autzen og DJ Er Du Dum Eller Hvad (også kendt fra AV AV AV) hyret ind. Lørdag er er der releasefest for hiphop-duoen Nota Bene & Daveys nye album, inden Autzen fra kl. 22.30 endnu en gang hopper om bag pulten, denne gang i selskab med DJ Schack.

Læs mere om fredagens fest på Facebook
Læs mere om lørdagens fest på Facebook


Episke vinyler
Baren Søhesten er stille og roligt ved at opbygge et ry som andet end hjemsted for FCK-fans. For tiden lægger de lokaler til en række interessante klubarrangementer, og fredag kan man få udvidet sin musikalske horisont, når Bongo Klub har inviteret Epic Vinyls From Brazil til at lufte deres eksotiske pladesamling.

Bongo Klub
Fredag den 27. januar
Søhesten
Læs mere om festen på Facebook


Extravagant aften i Kødbyen
Der er lagt i ovnen til en aften fuld af overraskelser, når anden runde af Supertanker Extravaganza, der udforsker grænsen mellem teater, musik og fest, går ned på KB18. På programmet er både den avantgarde-glade multikunstner Goodiepal, den tropiske bas-entusiast Julius Sylvest, DIY-projektet Moko og musikerkollektivet Week Affair.

Supertanker Extravaganza #2
Fredag den 27. januar
KB18
Læs mere om festen på Facebook


Drone siger tak for otte år med lukkefest
Drones meget mørke (og meget varme) kælder har lidt af en legendestatus i nattelivet på Nørrebro, men dansegulvet er desværre snart fortid. Efter otte år som bar, spillested og klub meldte Drone i slutningen af december deres lukning, og denne lørdag er der så officiel farvelfest.

Der er selvfølgelig masser af gravøl på programmet, men i Drones ånd også koncerter fra tre stærke rockbands fra den danske muld: Shiny Darkly, The Love Coffin og Collider. Kom og drik den sidste gulddame og giv kældergulvet en sidste svingom.

Drones farvelfest
Lørdag den 28. januar
Drone
Læs mere om festen på Facebook


Balladeklubben hylder George Michael
Nogen vil muligvis kalde det dårlig smag, men det er folkene bag Balladeklubben ligeglade med: De elsker popballader med voldsom vokalgymnastik og storladen produktion. Premiereudgaven, hvor de lover »100% ballader, 100% af natten« finder sted i Pumpehuset, og meget naturligt er den dedikeret den afdøde crooner George Michael.

Balladeklubben #1
Lørdag den 28. januar
Pumpehuset
Læs mere om festen på Facebook


Boom bap-beats til Steppeulven-efterfest
Lørdag uddeler de danske musikkritikere priser til det årlige Steppeulven-show i Bremen Teater. Når den sidste statuette er overrakt, kan man ryste røv til boom bap-beats og andre gode hiphop-sager, når en power-duo bestående af de levende turntablist-legender DJ Noize og Typhoon fyrer op under Natbar.

Natbar: Steppeulven-efterfest
Lørdag den 28. januar
Bremen Teater
Læs mere om festen på Facebook


Kærlighed og disco i Vega
Disco-kollektivet Love Hangover har holdt halvårlige fester over de seneste tre år, men fra nu af holder de hof en fast lørdag hver måned på Ideal Bar. Musikken bliver hovedsageligt hentet fra New York anno midt-70’erne til midt-80’erne, og navne som Steen Kong og Christian d’Or står klar til at stopfodre dansegulvet med alt lige fra disco og house til soul og boogie.

Vega Klub: Love Hangover
Lørdag den 28. januar
Ideal Bar
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold