The Shins er tilbage med første album i fem år – hør det stemningsfulde nye nummer ‘The Fear’

The Shins er tilbage med første album i fem år – hør det stemningsfulde nye nummer ‘The Fear’

I sidste uge kunne The Shins annoncere, at de er klar til vende tilbage til dine øregange med et spritnyt album. Pladen, der får titlen ‘Heartworms’, lander den 10. marts, og herfra har de stemningsfulde Portland-rockere netop delt endnu et nyt nummer i form af den blide og behagelige ballade ‘The Fear’.

Det nye nummer røg i æteren i går i forbindelse af et nyt afsnit af ‘Prairie Home Companion’, og det er fyldt med både James Mercer-inderlighed, harmoniumklimpren og blide violinstrøg.

Foruden ‘The Fear’ har gruppen også sluppet numrene ‘Dead Alive’ og ‘Name for You’ fra den kommende ‘Heartworms’, der således bliver gruppens første langspiller siden 2012-albummet ‘Port of Morrow’.

Siden 2012 har frontmand James Mercer dog som bekendt tildelt sideprojektet The Broken Bells med produceren Danger Mouse en hel del af sin tid, hvilket i 2014 kunne høres på ‘After the Disco’.

Lyt med på ‘The Fear’ og se tracklisten til ‘Heartworms’ herunder.

The Shins ‘Heartworms’:
1. ‘Name for You’
2. ‘Painting a Hole’
3. ‘Cherry Hearts’
4. ‘Fantasy Island’
5. ‘Mildenhall’
6. ‘Rubber Ballz’
7. ‘Half a Million’
8. ‘Dead Alive’
9. ‘Heartworms’
10. ‘So Now What
11. ‘The Fear’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af