William fra ‘Skam’ springer ud som dj – får debut til norsk festival

William fra ‘Skam’ springer ud som dj – får debut til norsk festival

Som de fleste nok ved, vendte William ikke tilbage i tredje sæson af ‘Skam’. Skuespilleren bag, Thomas Hayes, er dog ikke færdig med at stå i rampelyset, og Festivalrykten har opsnappet, at hjerteknuseren nu springer ud som dj under kunstnernavnet Hayes.

Hayes får sin dj-debut på den norske russe-festival Tryvann, som over to weekender (28.-29. april og 12.-13. maj) holder gigantisk studenterfest i Oslo.

Den dårlige nyhed: Man skal være norsk student og have et godkendt russe-ID for at komme med, men mon ikke nogle snedige klubarrangører i Danmark får lokket Hayes til en dj-tjans hurtigst muligt? Han er blandt andet blevet spottet på Remees natklub Arch tilbage i oktober, så lidt kender han altså til København.

Thomas Hayes har tidligere dj’et (det viser hans Instagram), men Tryvann Festivalen bliver altså hans første show under sit officielle dj-alias. Og ja, han har da også det helt rigtige ‘EDM-dj-fra-Skandinavien’-look.

Læs mere om Tryvann Festivalen HER.

Læs også: Hovedperson i ’Skam’ sæson 4: Fra favoritten til sparevalget og det forfængelige håb

Et billede slået op af Thomas Hayes (@thohay) den