The Weeknd og Nav slipper nyt track – med spydige skud mod Justin Bieber

The Weeknd og Nav slipper nyt track – med spydige skud mod Justin Bieber
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Det ser ud til, at kærligheden blomstrer mellem The Weeknd og Selena Gomez, hvilket har delt vandene i kendisland. Den største modstander af romancen er nu nok Justin Bieber, der som bekendt er Gomez’ (bitre) ekskæreste, og som har valgt den modne vej: At gøre nar af eller disse The Weeknd hver gang chancen byder sig.

Nu lader det dog til, at The Weeknd har taget til genmæle. Det sker på det nye Nav-nummer ‘Some Way’, der netop er røget online og har hældt benzin på beef-bålet mellem Tesfaye og Bieber grundet et par linjer, der øjensynligt ligner et par regulære ‘fuck you right back’:

»Most number ones, number ones in a nigga league / I think your girl, think your girl fell in love with me / she say my fuck and my tongue gave a remedy« og »I just took that chick, and I know you feeling some way / she just want a nigga like me, you feeling some way«.

Vi læner os tilbage med popcornene og afventer beef-flammernes buldren.

Læs også: Vind eksklusive billetter til The Weeknd-koncerten i København