Frank Ocean deler første nye sang siden ‘Blonde’ – lyt til ‘Chanel’ her

Frank Ocean deler første nye sang siden ‘Blonde’ – lyt til ‘Chanel’ her

I nat rystede Frank Oceans radioprogram, ‘blonded RADIO’, godter af sig. Frank delte nemlig en helt ny sang, som er det første nye stykke musik fra hans hånd siden udgivelsen af ‘Blonde’ og ‘Endless’ sidste år – hvis vi ser bort fra samarbejdet med Calvin Harris.

Der er tale om sangen ‘Chanel’, som er en eftertænksom, afdæmpet sag i samme ånd som ‘Blonde’, hvor Frank Ocean leverer næsten snøvlende vokal hen over et enkelt klavertema og slæbende trommer, inden han rammer sin famøse, temmelig rørende falset i omkvædet. Hvis du har gode øjne, kan du læse teksten til ‘Chanel’ på Franks tumblr HER.

Læs også: Frank Ocean overrasker med nyt Beats 1-program – hør ham interviewe Jay Z om moderne radios irrelevans

Sponsoreret indhold
»En natur-nørd fanget på stenbroen«
Sara Hjort har brug for en solid dosis naturnørderi og små, pippende strudseunger i sit tv. Hør om den danske skuespillers tv-cravings her.