Frank Ocean deler første nye sang siden ‘Blonde’ – lyt til ‘Chanel’ her

Frank Ocean deler første nye sang siden ‘Blonde’ – lyt til ‘Chanel’ her

I nat rystede Frank Oceans radioprogram, ‘blonded RADIO’, godter af sig. Frank delte nemlig en helt ny sang, som er det første nye stykke musik fra hans hånd siden udgivelsen af ‘Blonde’ og ‘Endless’ sidste år – hvis vi ser bort fra samarbejdet med Calvin Harris.

Der er tale om sangen ‘Chanel’, som er en eftertænksom, afdæmpet sag i samme ånd som ‘Blonde’, hvor Frank Ocean leverer næsten snøvlende vokal hen over et enkelt klavertema og slæbende trommer, inden han rammer sin famøse, temmelig rørende falset i omkvædet. Hvis du har gode øjne, kan du læse teksten til ‘Chanel’ på Franks tumblr HER.

Læs også: Frank Ocean overrasker med nyt Beats 1-program – hør ham interviewe Jay Z om moderne radios irrelevans

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold