Her er ugens fem fedeste fester

Her er ugens fem fedeste fester
Vi guider som altid til de bedste tilbud i nattelivet. Denne uge byder blandt andet på Matthew Dear, Mark Ernestus, 90'er-disko og brandvarme afrobeats.

Dj-darling tjekker ind Motellet
Påsken skydes skarpt i gang på Chateau Motel, når den amerikanske DJ, producer og avantgarde-artist Matthew Dear tjekker ind på Chateau Motel. Selv har han en række Ghostly International og Spectral Sound-producerede, genreoverskridende plader med alt fra elektro over rock og pop i bagagen, men hvad han pakker dj-tasken med denne aften, skal vi ikke gøre os kloge på. Festen er præsenteret af Camouflage og Artifacts Agency.

Camouflage presents Matthew Dear
Onsdag den 12. april
Chateau Motel
Læs mere om festen på Facebook.
Tag bus, tog eller metro til festen – find den direkte forbindelse HER.


Mark Knight – all Knight long
Mark Knight har domineret den elektroniske Beatportliste af adskillige omgange med sin innovative house og tunge techno. Toolroom-grundlæggeren gør klar til at fyre op under Culture Box denne onsdag aften, og skal man tro hans turné-titel, går han sandsynligvis ikke hjem igen før den lyse morgen. Aftenens program i Red Box står desuden på Cockwhore & Macho og Mester Jakobsen.

Mark Knight ‘All Knight Long’ Tour
Onsdag den 12. april
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook.
Tag bus, tog eller metro til festen – find den direkte forbindelse HER.


Afrobeat-galskab og caribiske rytmer på Rust
Der garanteres ømme hofteskåle dagen derpå, når Rust skruer op for varmen og inviterer en række dancehall-, reggae-, afrobeat- og soca-kollektiver indenfor. På den smækfyldte plakat finder vi blandt andre Dunza, J.J. Wild og Highgraid.

FIYAH Easter Bash 2017
Onsdag den 12. april
Rust
Læs mere om festen på Facebook.
Tag bus, tog eller metro til festen – find den direkte forbindelse HER.


Dakar møder Berlin på Nørrebro
Den tyske producer og dj Mark Ernestus har været en regulær pioner på den elektroniske Berlinerscene i mere end tyve år. De seneste år har han blandet blod med Ndagga Rythm Force (tidligere Jeri-Jeri), hvor hans elektroniske nysgerrighed leger med den senegalske, polyrytmiske genre mbalax, hvilket denne aften kan opleves på Global med fuldt orkester. Både før og efter koncerten står Ernestus for pladevendingerne.

Mark Ernestus’ Ndagga Rythm Force
Fredag den 14. april
Global
Læs mere om festen på Facebook.
Tag bus, tog eller metro til festen – find den direkte forbindelse HER.


Skærmbillede 2017-04-11 kl. 16.31.13

Italo Disco med en snert af Skam
Fredagsløjerne på Absalon smager af discorytmer, hawaiiskjorter og norsk ungdom. Forvirret? Forståeligt. Der dømmes nemlig både Italo Disco og fællesvisning af første afsnit af ‘Skam’s fjerde sæson denne aften. Inden Sana ruller over skærmen, er der fællesmiddag, og derefter er der dømt dans i discokuglens skær.

Friday Night Delight: Italo Disco Edition & Skam #1
Fredag den 14. april
Absalon
Læs mere om festen på Facebook.
Tag bus, tog eller metro til festen – find den direkte forbindelse HER.