Distortion: Se lineuppet til gadefesten torsdag på Rådhuspladsen

Distortion: Se lineuppet til gadefesten torsdag på Rådhuspladsen
Foto: Kasper Månsson/Soundvenue

Distortion anno 2017 kommer til at byde på et helt nyt tiltag: Den nye Royal Distortion Mainstage, der sørger for gadefest i Indre By, når Rådhuspladsen bliver omdannet til en scene med plads til 7.000 publikummer både onsdag den 31. maj og torsdag den 1. juni.

Onsdagens lineup blev annonceret sammen med scenen, men nu har torsdagens sceneværter – Warner Music og Rambo Club – løftet sløret for, hvad man kan forvente den 1. juni på Rådhuspladsen.

Morten (Breum) var allerede annonceret som hovednavn, men han får nu følgeskab af følgende artister: Matoma (NO), Grandtheft (CA), Alma (FI), Faustix, Eloq, Emil Lange, Fabian Mazur, Nonsens x Specktors, Skinz, Eebz, Livid, Basedboys og Fredd.

Eloq og Emil Lange er værter på scenen, og arrangørerne lover, at et sidste hovednavn vil blive tilføjet i den nærmeste fremtid.

For at få indgang til Royal Distortion Mainstage kræver det, at du kan fremvise et Gadearmbånd eller et Distortion Ø- eller Week Pass.

Andre Distortion-nyheder: JLIN og Goss er tilføjet Distortion Ø-programmet, mens Sherwood & Pinch (Pumpehuset) og Joel Mull (Culture Box) har sluttet sig til Distortion Club-plakaten. Hertil er der kommet musikprogram til en ny og lille musikscene på Distortion Camping.

Royal Distortion Mainstage: Warner Music – torsdag den 1. juni
Morten
Hovednavn #2: TBA
Matoma (NO)
Grandtheft (CA)
Alma (FI)
Faustix
Eloq
Emil Lange
Fabian Mazur
Nonsens x Specktors
Skinz
Eebz
Livid
Basedboys
Fredd

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af