Jay Z udsender nyt album, ‘4:44’, i denne måned

Jay Z udsender nyt album, ‘4:44’, i denne måned
Foto: Theo Wargo/Getty Images

Jay Z holder sig travl i disse dage. I går kunne kilder afsløre, at han tidligere på ugen blev far til tvillinger, og nu har mogulen annonceret et nyt album.

Albummet bærer titlen ‘4:44’ og udsendes den 30. juni eksklusivt via streamingtjenesten Tidal, delvist eget af Jay Z selv, og til kunder hos det amerikanske teleselskab Sprint, som tidligere i år opkøbte en tredjedel af netop Tidal, skriver Pitchfork. Det fremgår ikke, om albummet vil blive tilgængeligt hos andre streamingtjenester, og hvornår det eventuelt vil ske.

Samme dag udsender Jay Z også en film, der deler titel med albummet og har Mahershala Ali, Lupita Nyong’o og Danny Glover på rollelisten. I filmens trailer kan man høre et udsnit af tracket ‘Adnis’, der er hentet fra albummet.