Årets VMA-WTF: Lil Uzi Vert og Ed Sheeran spiller ‘XO Tour Llif3’ og ‘Shape of You’ sammen

Årets VMA-WTF: Lil Uzi Vert og Ed Sheeran spiller ‘XO Tour Llif3’ og ‘Shape of You’ sammen
Lil Uzi Vert og Ed Sheeran til VMA's.
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Prisuddelinger byder altid på ‘skøre’ sammensætninger af kunstnere, og nattens VMA’s var ingen undtagelse: Travis Scott mødtes med Thirty Seconds to Mars, den gamle player Rod Stewart spillede ‘Do Ya Think I’m Sexy’ med DNCE, og Gucci Mane var også på scenen med Fifth Harmony.

Men aftenens største what-the-fuck-oplevelse i forhold til musikoptrædener var sammensmeltningen af Ed Sheeran og Lil Uzi Vert. Vert kom overraskende på scenen i slutningen af Sheerans optræden med ‘Shape of You’, og herefter gik de således sammen om rapperens ‘XO Tour Llif3’, som den rødhårede brite sang i gang.

Sheeran og Lil Uzi Vert præsenterede to af årets allerstørste hits, men bare fordi det er hits, betyder det ikke, at de fungerer i fælles forening. Se bare Cardi B’s ansigtsudtryk, når Sheeran indleder anden halvleg med »I don’t really care if you cry« – det siger vist det hele.

Læs også: Kendrick Lamar indtog VMA’s som Kung Fu Kenny – se ham spille ‘DNA og’ Humble’

Annonce