Gorillaz kridter danseskoene i ny video til ‘Stropelite’

Gorillaz har udgivet en ny video til ‘Stropelite’ fra deres seneste album ‘Humanz‘.

I videoen kommer bandets animerede medlemmer til live på en klub indhyllet i pink neonlys, og scenariet er klassisk: En gruppe, der hænger rastløst ud i en sofa, indtil nogen tager initiativ til at ramme dansegulvet, og de efterladte langsomt rykker rastløsheden til baren.

I dette tilfælde er bandets animerede forsanger 2-D og keyboardspilleren Noodles de første til at forlade sofaen og fyre op for en række let gakkede og uprætentiøse dance-moves, som den ikke så højtidelige klubgænger/danser garanteret vil finde genkendelige. Alt imens bassisten Murdoc har gang i et mere suspekt foretagende i baren. Selv om de charmerende moves nok ikke når ikoniske ‘Hotline Bling’-højder, er der flere tricks at lure af til den næste bytur i den let tilgængelige synkrondans mellem 2-D og Noodles.

Vokalen i den Raoul Skinbeck-intruerede ‘Stropelite’ leveres af Peven Everett, som ses i en flashy sølvjakke, og Vince Staples og Jehnny Beth fra Savages, der begge optræder på ‘Humanz’, er også at finde i korte glimt på dansegulvet.

Siden ‘Humanz’ har Gorillaz udgivet singlen ‘Sleeping Powder’, hvortil der hørte en søvnig, druggy video, som kan ses herunder.

Annonce