Gorillaz kridter danseskoene i ny video til ‘Stropelite’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Gorillaz har udgivet en ny video til ‘Stropelite’ fra deres seneste album ‘Humanz‘.

I videoen kommer bandets animerede medlemmer til live på en klub indhyllet i pink neonlys, og scenariet er klassisk: En gruppe, der hænger rastløst ud i en sofa, indtil nogen tager initiativ til at ramme dansegulvet, og de efterladte langsomt rykker rastløsheden til baren.

I dette tilfælde er bandets animerede forsanger 2-D og keyboardspilleren Noodles de første til at forlade sofaen og fyre op for en række let gakkede og uprætentiøse dance-moves, som den ikke så højtidelige klubgænger/danser garanteret vil finde genkendelige. Alt imens bassisten Murdoc har gang i et mere suspekt foretagende i baren. Selv om de charmerende moves nok ikke når ikoniske ‘Hotline Bling’-højder, er der flere tricks at lure af til den næste bytur i den let tilgængelige synkrondans mellem 2-D og Noodles.

Vokalen i den Raoul Skinbeck-intruerede ‘Stropelite’ leveres af Peven Everett, som ses i en flashy sølvjakke, og Vince Staples og Jehnny Beth fra Savages, der begge optræder på ‘Humanz’, er også at finde i korte glimt på dansegulvet.

Siden ‘Humanz’ har Gorillaz udgivet singlen ‘Sleeping Powder’, hvortil der hørte en søvnig, druggy video, som kan ses herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af