Hør Frank Oceans nye nummer ‘Provider’ – også nyt afsnit af ‘blonded RADIO’

Hør Frank Oceans nye nummer ‘Provider’ – også nyt afsnit af ‘blonded RADIO’
Frank Ocean

Mens hele den amerikanske popindustri var samlet til MTV Video Music Awards, passede Frank Ocean sig selv. Samtidig med den storstilede prisuddeling var der hos Apple Music premiere på det syvende afsnit af Oceans ‘blonded RADIO’, hvor der endnu engang var helt frisk musik at høre.

Ocean spillede nemlig det nye nummer ‘Provider’, som efterfølgende har ramt streamingtjenesterne. Der er tale om et afdæmpet nummer med blødt elektrisk piano, hvor Ocean både namedropper Goku fra ‘Dragon Ball Z’, Aphex Twin og filminstruktøren Stanley Kubrick (som han jo også gjorde på ‘Novacane’).

‘Provider’ har også fået sig en lyric video, som kan ses på Frank Oceans Blonded-website HER.

Læs også: ‘Blonde’ eller ‘Channel Orange’? Tyler, the Creator vælger sin Frank Ocean-favorit

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold