A Tribe Called Quest har givet deres sidste koncert nogensinde – »27 år, tak for al den støtte I har givet os gennem årene«

A Tribe Called Quest har givet deres sidste koncert nogensinde – »27 år, tak for al den støtte I har givet os gennem årene«
A Tribe Called Quest til FYF Fest i juli.
Foto: Rich Fury/Getty Images

Mange fans græd salte tårer, da A Tribe Called Quest aflyste deres koncert på Roskilde Festival i sommer. Det med god grund, for i går spillede gruppen deres allersidste koncert nogensinde på den engelske festival Bestival.

Koncerten afrundede bandets 27 år lange karriere, og foruden at være en generøs gennemgang af hits og fanfavoritter, var koncerten også en hyldest til det tidligere medlem Phife Dawg, der døde sidste år i marts.

Beskeden om, at gruppen ikke længere ville give koncerter, kom fra frontmand Q-Tip, der ifølge NME fortalte publikum: »A Tribe Called Quest – vi led et nederlag. Vi mistede vores Phife Dawg. Det her bliver vores sidste koncert som A Tribe Called Quest nogensinde«. Han citerede herefter Phife Dawgs del af nummeret ‘Whateva Will Be’.

Koncerten bød på hits som ‘Can I Kick It?’, ‘Electric Relaxation’ og ‘We The People’ og blev afsluttet med Q-Tips afsked til publikum: »27 år, tak for al den støtte I har givet os gennem årene. Phife Dawg!«.

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Advertisement