‘Despacito’ møder The Roots: Se Luis Fonsi synge årets sommerhit hos Jimmy Fallon

Luis Fonsi var forbi Jimmy Fallons talkshow samme aften, som Taylor Swift vippede ‘Despacito’ af pinden på toppen af den amerikanske hitliste, hvilket gjorde ende på et historisk forløb. Der var dog ingen sure miner på scenen, og mon ikke den puertoricanske sanger er meget godt tilfreds med 16 uger som nummer ét i USA.

I talkshowet var Fonsi hverken flankeret af Daddy Yankee eller Justin Bieber fra remixet, men i stedet fik han hjælp fra The Roots til at fremføre det, der uden tvivl har været sommeren (og årets) største hit.

Fire dansere var der også plads til, som i den grad gjorde deres for at udbygge på sangens sensuelle rytmik.

Læs også: Taylor Swift går nummer et i USA – forhindrer ‘Despacito’ i at slå legendarisk rekord

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.