De nyeste tracks fra danske hiphop-artister – lyt til ’DK rap’ på Spotify

Dokumentar om Kesis 25-års fødselsdag vises på tv i aften

Dokumentar om Kesis 25-års fødselsdag vises på tv i aften
Kesi til For Evigt Hip Hop.
Foto: Samy Khabthani/Soundvenue

Den 7. september kunne Kesi fejre sin 25-års fødselsdag, hvilket om aftenen kulminerede med en udsolgt koncert i Lille Vega. DR3 fulgte rapperen i 25 timer på fødselsdagen, og det er der kommet en minidokumentar ud af, som vises på tv i aften.

‘Kesi 25 ÅR’ vises på DR3 i aften kl. 21.15-21.50 og kan ses på dr.dk efterfølgende.

DR’s beskrivelse af dokumentaren:
»Nørrebro-rapperen Kesi har storhittet hele sommeren. Nu fylder han 25 år og vil holde sin fødselsdag ved at give koncert og lave en kæmpe fest for både fans og venner. DR3 følger Kesi non-stop i 25 timer på hans fødselsdag i september. Fra han bliver vækket af vennerne, får gaver og en uendelig række beskeder. Når han gør fødselsdagsstatus og tænker over livet. Og ikke mindst når han fejrer sig selv om aftenen foran 500 fans«.

DR har tidligere fulgt Kesi i dokumentarserien ‘Kesi 22 år’ i fire dele. Kesi er nomineret til P3 Prisen, som på fredag uddeles under det årlige P3 Guld-show.

Læs også: Det fulde program til P3 Guld er ude – se alle de nominerede og optrædende