De nyeste tracks fra danske hiphop-artister – lyt til ’DK rap’ på Spotify

Første stop på Molos albumturné ender i slagsmål og anholdelser

Første stop på Molos albumturné ender i slagsmål og anholdelser
Molo: Branco, Gilli, Benny Jamz og Stepz.
Foto: Samy Khabthani

Molotov Movement, eller Molo, har netop påbegyndt deres albumturné for et endnu uannonceret debutalbum, men rapkollektivet er allerede kommet hektisk fra start på touren.

Under første koncertstop fredag aften på Musikhuset Posten i Odense udbrød der ballade, som eskalerede i et voldsomt masseslagsmål mellem gæsterne på spillestedet. Ifølge politiets forklaring rager dele af Molo tilsyneladende uklar med et par koncertgæster, hvorefter 20-30 personer kommer op at slås og må stoppes af politiet. Det fortæller politiet til BT.

»Vi ved ikke, hvad der præcist sker op til, men nogle af gæsterne kommer op og toppes med bandet. Der er mildt sagt uorden inde på stedet, da vi kommer ud. Flere er endt i slåskamp, som flytter ud på gaden, hvor vi først anholder en, men da nogen springer på ham og forsøger at slås videre med anholdte, må vi anholde endnu en. Derefter lykkes det os at få ro på stedet,« siger vagtchef ved Fyns Politi Steen Nygaard til BT.

Ifølge politiet er der anholdt to personer på 15 og 18 år. Ingen er tilsyneladende kommet til skade og ingen fra bandet er anholdt.

Efter planen fortsætter Molos turné med en koncert på Train i Aarhus fredag den 6. oktober.