Majid Jordan klar med single og dato for kommende album – hør ‘My Imagination’ feat. dvsn

Majid Jordan klar med single og dato for kommende album – hør ‘My Imagination’ feat. dvsn
Foto: Norman Wong

Drake-protegeerne Majid Al Maskati og Jordan Ullman offentliggjorde i sommer, at et nyt album var på vej, og nu er den canadiske duo klar med en præcis dato for udgivelsen: Majid Jordans andet album ‘The Space Between’ udkommer den 27. oktober, og med nyheden følger den nye single ‘My Imagination’ feat. dvsn.

‘My Imagination’ er et poppet r’n’b-nummer om at have brændt nallerne og lige have brug for at tage en pause fra kærligheden. Mens Majid Al Maskati står for den silkebløde vokal i første vers, står dvsn, der ligesom Majid Jordan er signet på Drakes OVO-pladeselskab, for andet vers. Dvsn udgiver desuden også deres andet album ‘Morning After’ i oktober.

‘The Space Between’ følger efter Majid Jordans selvbetitlede debutalbum fra februar 2016.