Future og Young Thug har udgivet nyt fælles-mixtape – hør ‘Super Slimey’

Future og Young Thug har udgivet nyt fælles-mixtape – hør ‘Super Slimey’
Future og Young Thug.
Foto: Prince Williams/Getty Images

Trenden med at surprise-udgive store album er lidt gået i sig selv igen, men det sker stadig fra tid til anden, at nogle at musikbranchens største melder sig på banen uden forvarsel. I denne uge drejer det sig om Future og Young Thug – måske de to største rappere på Atlanta-scenen – der har udgivet det fælles mixtape ‘Super Slimey’.

Mixtapet er 13 numre langt, men byder kun på en enkelt gæst i form af Offset fra Migos. I producerstolen finder man navne som Southside og Mike Will Made It.

Future og Young Thug har dog ikke mulighed for at fejre udgivelsen sammen, da Future er på en større europaturné, som i øjeblikket placerer ham i England. I sidste uge var han forbi Danmark til en koncert i Valby Hallen.

Læs også: Vi kårer: Atlanta-kongen Futures 10 bedste udgivelser – rangeret

Annonce