Beyoncé og Jay-Z spottet med tvillingerne Sir og Rumi i Miami

Beyoncé og Jay-Z spottet med tvillingerne Sir og Rumi i Miami

Beyoncé og Jay-Z har formået at holde lav profil på deres tvillinger Sir og Rumis vegne, men nu er det uundgåelige sket, og det er lykkedes nogle snu paparazzier at fange tvillingerne på kamera.

Billederne er taget i Miama, hvor Mr. og Mrs. Carter har været på en lille ferie. På billederne ses de fem måneder gamle tvillinger også i armene på Beyoncés mor, Tina Knowles Lawson.

Før dette var tvillingerne kun set, da Beyoncé postede et spektakulært billede på sin Instagram, hvor hun selv lignede noget nær en frugtbarhedsgudinde sammen med de én måned gamle børn. Et virkelig imponerende set-up, og man kan måske godt ærgre sig over, at det efterfølgende glimt af tvillingerne er halvgrumsede paparazzi-billeder.

Men ikke desto mindre har billederne af verdens mest celebre spædbørn forventeligt gjort internettet blød i knæene, og Twitter flyder lige nu over at tårevædede og overbegejstrede GIF’s.

Se et udpluk af dem herunder:

Sponsoreret indhold
Original, brutal og stjernespækket thriller
’12 Years a Slave’-instruktøren Steve McQueen er tilbage med den anmelderroste, hæsblæsende heist-film ‘Widows’. Find billetter og spilletider her.
Nordisk Film