Taylor Swift rapper og hiver den akustiske guitar frem hos ‘SNL’ – optræder med ‘Ready For It?’ og ‘Call It What You Want’

Taylor Swift udgav sit første album i tre år, ‘Reputation’, i fredags, og lørdag aften amerikansk tid indtog hun Saturday Night Live-studiet for at spille to numre fra det nye album.

Valget af de to sange afspejler meget godt, hvor Swift musikalsk befinder sig lige nu. Første nummer var den elektroniske, EDM-pumpede ‘…Ready For It?’, hvor sangerinden forsøgte sig med rap, et squad af backup-dansere, en snerrende attitude og en diamant-glimtende slange, der snoede sig om hendes mikrofon (!).

Anden optræden bød derimod på en akustisk fremførsel af den mere afdæmpede popsang ‘Call It What You Want’. Her var Taylor Swift bænket med en akustisk guitar, et celloarrangement og… en slange på sin sweater.

Se Swifts optræden med ‘…Ready For It?’ ovenfor og ‘Call It What You Want’ i videoen nedenunder.

Læs også: First Listen: Vores førstehåndsindtryk af Taylor Swifts ‘Reputation’ – sang for sang