»En nyklassiker inden for homofilmen« – se ’God’s Own Country’ på C More

Timbaland siger, at nyt Justin Timberlake-album er færdigt

Timbaland siger, at nyt Justin Timberlake-album er færdigt
Timbaland.
Foto: Ian Gavan/Getty Images

Timbaland har netop lavet et stort interview med magasinet Rolling Stone, hvor han fortæller om sine igangværende musikalske projekter. Heriblandt røber han, at han netop har lagt sidste hånd på Justin Timberlakes næste album, som formentlig udkommer næste år.

»Den musik vi har lavet? Det kommer til at løfte ham til et helt nyt niveau«, fortæller Timbaland om Timberlakes kommende udgivelse, og produceren og sangeren kender da også hinanden godt. De har arbejdet tæt sammen om Timberlakes musik, lige siden sangeren lancerede sin solokarriere.

Hvornår albummet udkommer, fortæller Timbaland ikke noget om, men det er ikke usandsynligt, at ny musik kommer til at se dagens lys i forbindelse med Justin Timberlakes optræden ved næste års Super Bowl-finale den 4. februar.

I det store interview kommer Timbaland også ind på, at han har kæmpet med et årelangt pillemisbrug, og at han arbejder på et soloalbum.

Læs hele interviewet hos Rolling Stone HER.

Læs også: 14 navne Roskilde Festival bør booke til Orange Scene – inkl. Justin Timberlake