»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Bon Iver spiller nyt nummer live – se video

Bon Iver spiller nyt nummer live – se video
Bon Iver på Haven Festival.
Foto: Morten Rygaard

Da Bon Iver forleden spillede koncert i Richmond (Virginia), havde de sat et spritnyt nummer på setlisten. »Det er nyt, og det er ikke engang helt færdigt, men jeg vil bare gerne spille det for jer«, lød det fra Justin Vernon.

Nummeret, der umiddelbart heller ikke har fået sig en titel endnu, blev leveret af Vernon som en akustisk lille sag over keyboardet med følsomme linjer og vilde falsetudskejelser. Optrinnet melder intet om, om det betyder yderligere nyt fra Justin Vernon og vennerne.

Sidste år stod Bon Iver for et af årets allerstærkeste album med ’22, a Million’, der blev vakt til live under en mindst lige så stærk koncert på dette års Haven Festival.

Se Vernon spille det nye nummer (omend fra en noget alternativ vinkel) herunder.

Advertisement