Lil Wayne og Drake slipper remix af Jay-Z’s ‘Family Feud’ – med shout-out til Meek Mill

Lil Wayne og Drake slipper remix af Jay-Z’s ‘Family Feud’ – med shout-out til Meek Mill
Drake i Royal Arena.
Foto: Samy Khabtani/Soundvenue

Netop som Jay-Z har delt sin intense billedside til ‘4:44’-nummeret ‘Family Feud’, topper Lil Wayne og Drake intensiteten med et spritnyt remix.

Det nye remix lander lige i kølvandet på Lil Waynes ‘Dedication 6’-mixtape som et eksklusivt bonusnummer. På det nye nummer lægger Lil Wayne og Drake friske linjer til ‘Family Feud’-beatet, og i stil med det originale track er de nye vers fyldt med bekendelser samt svinere i retning af Trumps USA og en omgang god, gammeldags blær.

Drake kommer blandt andet omkring sin gamle nemesis, Meek Mill, som i øjeblikket sidder i klemme i det Philadelphia’ske retssystem, der for nyligt idømte ham op til fire års fængsel for brud på en tidligere prøveløsladelse. »Too long like a sentence from a Philly judge / Fuck is the point in all the beefing when we really bloods«, lyder det, hvormed stridsøksen må siges officielt at være blevet begravet til fordel for en fælles front mod systemets tvivlsomme neutralitet. 

Drake har tidligere sendt Meek Mill et shout-out, da han i sidste måned under en koncert i Melbourne slap ordene: »Free Meek Mill«.

Lyt til remixet herunder, og tjek den nye video til ‘Family Feud’ ud, hvor Jay-Z ser sine synder (og sin kølige hustru) i øjnene. 

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.