Migos om årets Grammy-uddeling: »De snød os«

Migos om årets Grammy-uddeling: »De snød os«
Migos.
Foto: Charley Gallay/Getty Images for iHeartMedia

Til årets Grammy-uddeling var Bruno Mars den helt store vinder, mens Kendrick Lamar førte an i hiphopkategorierne.

Den toneangivende Atlanta-trio Migos måtte derimod gå tomhændet hjem, da Kendrick Lamar vandt i de to kategorier, hvor gruppen var nomineret. ‘Best Rap Performance’ gik til ‘Humble’ frem for ‘Bad and Boujee’, og ‘Best Rap Album’ gik til ‘Damn’ i stedet for til ‘Culture’.

I det nyeste nummer af NME Magazine bliver Migos interviewet, og det bliver blandt andet diskuteret, hvad gruppen tænker om, at de ikke vandt noget til årets Grammys. Offset svarer kort og brutalt: »De snød os«.

Quavo holder sig derimod slet ikke kortfattet: »Der var intet, der var større end vores fucking ‘Culture’-album hele sidste år, de er bange for at skulle håndtere det trehovedede monster… Oh! Men vi vender tilbage næste år… Vi vender fucking tilbage næste år« svarer han.

I interviewet kommer de også ind på muligheden for en opfølger til dette års ‘Culture II’. Her svarer Quavo: »’The Culture’ fortsætter for evigt, og vi vil aldrig sige R.I.P. til ‘The Culture’«. Hvad det så skal betyde, er svært at hitte ud af, men det lyder i hvert fald som om, ‘Culture’-serien ikke stopper lige foreløbelig.

Hør også: Migos-Mania i Standard #17: Den store ‘Culture II’-podcast