NorthSide lukker færre folk ind på festivalpladsen i år

NorthSide lukker færre folk ind på festivalpladsen i år
Duran Duran på NorthSide, 2016. (Foto: Michael Nørgaard/Soundvenue)

I 2017 var der flere mennesker på NorthSide end nogensinde før, da festivalen skruede op for antallet af billetter, så det samlede antal mennesker på pladsen steg fra 35.000 til 40.000. Det resulterede i kritiske røster fra publikum omkring pladsmangel, og til sommer har festivalen så skaleret lidt ned.

Det fortæller NorthSides talsmand og medbooker John Fogde i et nyt interview med Soundvenue, hvor han forklarer, at billetantallet hænger sammen med festivalens budget:

»Ja, programmet er markant billigere end sidste år. Jeg mener, budgettet sidste år var på 35 millioner, og det er skåret ned med cirka fem millioner i år. Eftersom vi har brugt færre penge på musikken, har vi råd til at skære i vores kapacitet, så der er sat nogle tusinde færre billetter i salg. Folk vil opleve, at der kommer til at være mere luft på pladsen«, udtaler Fogde.

NorthSide har i dag afsløret 17 nye navne og hermed årets endelige plakat – nye navne tæller blandt andet N.E.R.D, The War on Drugs og Earl Sweatshirt.

Læs hele interviewet med John Fogde om årets lineup og udviklingen af festivalens profil HER.

Læs også: Den gamle NorthSide er død – længe leve NorthSide 2.0

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af