Se samtlige Brockhampton-medlemmer blive paf i vildt interview med Nardwuar

Når Nardwuar laver interviews, plejer han at give gaver til dem, han interviewer, og han har også for vane at researche kunstnerne ned til helt vanvittige detaljer. Når vi har at gøre med en gruppe så stor som Brockhampton, kan det dog være svært at komme igennem alle medlemmerne. Nardwuar gør dog aldrig noget halvt, så i det nye interview med rapgruppen kommer han igennem dem alle, og der er rigeligt med guldkorn.

Et højdepunkt er, da Nardwuar spørger Ameer Van »Hvad med Serious Sounds?« – Ameer Vann er totalt forbløffet over, hvordan Nardwuar kender til Serious Sounds, der er en pladeforretning, som en af Vanns mors venner ejer i Houston, og hvor han fik sine fem første album. Romil Hemnani fra gruppen tilføjer: »Jeg har kendt dig i omkring syv år, og jeg vidste det ikke engang«.

En anden vanvittig historie er om, da gruppen flyttede ind i deres nuværende hus, hvor der tidligere boede en skuespiller, der åbenbart havde mistet besindelsen, og da gruppen flyttede ind, fandt de en Emmy i huset. Vi ville meget gerne meddele, hvilken skuespiller det drejer sig om, men det bliver ikke nævnt i interviewet, og vi besidder ikke de samme uforlignelige research-skills som Nardwuar, så vi har ikke kunnet finde ud af det.

Gruppen får også helt vilde gaver – Jabari Manwa får en Dr. Dre-malebog, Merlyn Wood får en Hannah Montana-vinyl som reference til linjen »Sweet-talkin’ just like she Hannah Montana« fra sangen ‘Zipper’, og fordi Kiko Merley desværre ikke kunne være der til interviewet, kompenserer Nardwuar med et gammelt fotografi af ham. Brockhampton-medlemmerne går helt amok over, hvordan Nardwuar har fundet det.

Der er for mange højdepunkter at gå igennem, så se hellere selv interviewet, som er garant for et smil hele vejen igennem.

Læs også: Post Malone bliver overrasket med Elvis-tyggegummi og gamle plader i Nardwuar-interview

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold