Kanye West afslører potentielt albumcover med et billede af sin afdøde mors plastikkirurg

Kanye West afslører potentielt albumcover med et billede af sin afdøde mors plastikkirurg
Kanye West. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Der er kærlighed i luften omkring Kanye West for tiden. Efter han genoplivede sin Twitterkonto for halvanden uge siden, har han foruden at afsløre nye projekter sendt kærlighedserklæringer til nær og fjern – dog primært i retning af Donald Trump.

Nu er der landet en ny dosis kærlighed fra Kanye, denne gang i en langt mere uventet retning. Kanye har nemlig tweetet et screenshot af en beskedudveksling med ‘Wes’ (formentlig Wes Lang, Kanyes kreative medsammensvorne, der blandt andet står bag Yeezy-merchandise), hvor ‘Ye har sendt et billede af sin afdødes mors plastikkirurg med ordene:

»Dette er mit albumcover. Dette er plastikkirurg Jan Adams. Personen, der udførte min mors sidste operation. Har du nogen titelidéer? Jeg vil tilgive og stoppe med at hade«.

Hertil svarer Wes: »LOVE EVERYONE«, hvilket Kanye bifalder med ordene: »Jeg elsker det«.

Jan Adams var, som Kanye selv forklarer i beskeden, plastikkirurgen, der stod for den sidste fedtsugnings- og brystreduceringsoperation, Kanyes mor, Donda West, undergik i 2007. Donda døde dagen efter indgrebet som følge af komplikationer efter operationen.

Hvorvidt Kanye har tænkt sig at gøre alvor af albumcoveret, vides endnu ikke, og man gør nok ærligt talt klogt i ikke at tage alle Kanyes publiceringer for gode varer, når man tænker på det nummer, han for sjov slap i weekenden. Men den ufortrødne kærlighed til alt og alle går igen, så måske vi alligevel kan se frem til Jan Adams som albumcover til Kanyes ottende soloskive – der måske endda får titlen ‘LOVE EVERYONE’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af