Se Father John Misty med The New York City Gay Men’s Chorus hos Jimmy Fallon

Den 1. juni udkommer Father John Mistys næste album, ‘God’s Favorite Customer’, og derfra har han indtil videre givet os tre sange, hvor især førstesinglen ‘Mr. Tillman’ har fundet vej ind i vores hjerter med sin vittige tekst og sin absurde video.

Han optrådte på Jimmy Fallons ‘The Tonight Show’ med netop denne sang, og med sig havde han The New York City Gay Men’s Chorus, der sang med på omkvædet og til slut endda fløjtede i kor på denne sang om en verdensfjern Josh Tillman på hotelbesøg.

Father John Misty spiller lørdag den 9. juni på årets udgave af NorthSide.

Læs også: Father John Misty annoncerer nyt album – hør to nye sange fra ‘God’s Favorite Customer’

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold