Kanye dæmper Drake-konflikt og uddyber Trump-support i nyt interview

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En af årets største hiphop-beefs har Drake og Pusha-T stået for. Pusha slog først på ‘Infrared’, Drake slog igen med diss-tracket ‘Duppy Freestyle’ – og så eksploderede det ellers med Pushas ‘The Story of Adidon’. Midt i skudlinjen stod blandt andre Kanye West, som blev en del af Drakes diss. Det – og som vanligt alt muligt andet – var på blokken, da Kanye i går blev interviewet på Chicago-radiokanalen 107.5 WGCI.

»Der er ikke nogen beef. Vi har alle kærlighed til Drake«, siger Kanye om miseren, men gør det til gengæld også klart, at han fandt det »ufølsomt« af Drake at trække ham ind i konflikten, mens han selv »healede« og producerede musik i Wyoming.

De skal dog nok forsone sig, forsikrer Kanye, for der er »work to do, and these voices is just too powerful«.

Interviewet tager også fat, hvor Jimmy Kimmel-interviewet tidligere på måneden slap. Her blev Kanye foreholdt sin ikoniske »George Bush doesn’t care about black people«-kommentar og adspurgt, hvad der så får ham til at tro, at Donald Trump bekymrer sig om sorte amerikanere. Det ellers fornemme spørgsmål fik i den omgang intet svar, men i går kunne Kanye så uddybe sin kontroversielle Trump-support.

»Jeg føler, at Trump går op i, hvad sorte amerikanere synes om ham«, siger Kanye om Trump, hvis ego altså bliver hans empati, og uddyber: »Han vil være den største præsident nogensinde, og han ved, at skal han blive det, kræver det accept hos de sorte«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af