Frank Ocean maner til ro efter formodet Travis Scott-beef

Frank Ocean maner til ro efter formodet Travis Scott-beef
Frank Ocean. (Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Internettet elsker drama, og beefs mellem musikere er selvfølgelig oplagt materiale. Men man skal også passe på med at beefe noget uretmæssigt op.

Over weekenden spredte der sig en historie om, at Frank Ocean var rasende på Travis Scott. Eftersigende skulle Scott have manipuleret Oceans stemme i en sådan grad, at r’n’b-sangeren var dybt utilfreds med det resultat, som i sidste ende blev præsenteret på nummeret ‘Carousel’ fra Scotts ‘Astroworld’. Ifølge TMZ krævede Ocean, at hans gæstevokal blev fjernet fra albummet, og han skulle eftersigende have pudset sine advokater på Scott.

Nå, så slemt viste det sig altså ikke at være. Historien spredte sig nemlig i en sådan grad, at Ocean følte sig nødsaget til at kommentere på det via sin Tumblr-blog.

»Jeg synes sangen lyder cool«, skriver Ocean i versaler: »Jeg godkendte den, før den kom ud«.

Helt dramafrit har det dog ikke været, for som Ocean skriver, har det været en sag mellem de to kunstnere, som er blevet løst internt. Her bruger Ocean dog ikke ord til at forklare, men emojis, og konflikten havde altså ikke umiddelbart noget med lyd at gøre, men med noget i relation til regnbueflaget.

Her er Oceans fulde opslag:
»I THINK THE SONG SOUNDS COOL, I DID IT IN LIKE 20 MINUTES AND THE MIX SOUNDS THE WAY TRAVIS WANTED IT TO SOUND FOR HIS RECORD. I ALSO APPROVED IT BEFORE IT CAME OUT SO THE CEASE AND DESIST WASN’T ABOUT ? IT WAS ABOUT ?️‍?. ME AND TRAVIS RESOLVED IT AMONGST OURSELVES WEEKS AGO. ?«.

Læs også: Efter ’Astroworld’: Er Travis Scott mest Khaled eller mest Kanye?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af