Mød Kesi og Jannic The Jeweler når Standard, Soundvenues hiphop-podcast, sender live fra INPUT-rummet

Mød Kesi og Jannic The Jeweler når Standard, Soundvenues hiphop-podcast, sender live fra INPUT-rummet
Kesi viser nogle af sine smykker frem i Benny Jamz’ nye video til ‘Uuh’

»Jeg kan huske, at jeg købte XXL-magasinerne kun på grund af rappernes smykker«.

Jannic Soriano har fra en tidlig alder være betaget af hiphoppens overdådige bling, og det lå nok allerede dengang i kortene, at han skulle være guldsmed, selvom der skulle gå nogle år, før drømmen blev til virkelighed.

I dag laver han blandt andet smykker til fremtrædende rappere som Gilli, Benny Jamz, Branco og så altså Kesi. De to har, siden Jannic lavede rapperens første grillz, haft et helt særligt makkerskab, og Jannic har lige lavet Kesis logoansigt som halskædevedhæng i guld med 1.200 sten isat.

I forbindelse med pop-up kulturrummet INPUT – der præsenteres af Soundvenue og NESCAFÉ Azera – er Jannic The Jeweler, som han kalder sig, og Kesi gæster i en særlig live-udgave af Standard – Soundvenues hiphop-podcast. Det sker på mandag den 19. november, hvor de vil fortælle om deres fælles smykkefascination, udpege yndlingssmykker og forklare, hvorfor man aldrig må røre en rappers halskæde.

Med andre ord, glæd dig til en aften, hvor de sammen med de faste Standard-værter Mads Viktor og Kristian Karl, giver et indblik i hiphoppens parløb med guld og ice.

Se det fulde INPUT-program HER og tilmeld dig på Facebook HER.

Standard LIVE med Kesi og Jannic The Jeweler
Mandag den 19. november

INPUT – Skydebanegade 1 kl. 20 (rummet er åbent fra kl. 15)
Fri entré

Læs også: Soundvenue og NESCAFÉ Azera åbner pop-up kulturrum – Suspekt, Roland Møller, Anya, Muf10 og Kesi blandt gæsterne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af