Travis Scott søger ind på Harvard University

Travis Scott søger ind på Harvard University
Travis Scott.
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Fra ’Astroworld’ til Harvard. Travis Scott annoncerede i går via Twitter, at han søger ind på Harvard University om et par dage – og at han er vældig begejstret for det.

Den Roskilde Festival-aktuelle rapper udtalte sidste år i et live-interview med In Camera, at han ville holde en pause fra musikken efter sit tredje album for at læse arkitektur på Harvard. En interesse, der må siges at gå igen i rapperens ambitiøse sceneshows. I august udgav Scott med ’Astroworld’ sit album nummer tre – så hvis udtalelsen holder stik, er næste skridt nu en Ivy League-dedikeret pause.

Travis Scott læste oprindeligt et år på University of Texas San Antonio, inden han droppede ud af sit andet år for at gøre fuldtidsalvor af sin musikalske karriere.

Hvorvidt Scotts potentielle tilbagevenden til bøgerne kommer til at betyde et regulært musik-retræte, må tiden vise. Umiddelbart virker det en ret uforeneligt for en nyslået far at være studerende om dagen og spille stadionkoncerter i hele verden om aftenen, så hvis han gør alvor ud af universitetsannonceringen, kan det være, vi må finde en hvid pind at skyde efter et snarligt album nummer fire.

Læs også: Se den Travis Scott-instruerede musikvideo til Kodak Blacks ‘ZEZE’, som hele Twitter griner af

Sponsoreret indhold
Solens sidste stråler fortjener en skål
Skål solen i sænk med Corona, der hjælper dig med at finde Københavns smukkeste solnedgangsspots.
Corona