Donald Glover har afbleget sit skæg – internettet fælder dom

Donald Glover har afbleget sit skæg – internettet fælder dom
Donald Glover, også kendt som Childish Gambino
Foto: Theo Wargo/Getty Images

Internettet er på den anden ende, efter at Donald Glover fremviste et nyt look til årets opvarmningsfest for Grammys. Multitalentet har nemlig valgt at afblege sit skæg – til stor overraskelse for sine fans.

Donald Glover skal ganske vist ikke optræde ved årets Grammy-uddeling, men han er blandt de nominerede, som hædres i nat. Hans hitsingle ‘This Is America’ er både nomineret for årets indspilning og årets sang, så der er god sandsynlighed for at få et glimt af den blonde skægvækst under showet.

Ganske som forventet, er internettet boomet over med fan-memes om Glovers nye udseende – og de er ikke alle sammen lige flatterende:

Læs også: De 23 mest ventede udenlandske album i 2019

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold