Liss deler tilbagelænet single fra ny ep – se musikvideoen til ‘Reputation’

Liss deler tilbagelænet single fra ny ep – se musikvideoen til ‘Reputation’
Liss.
Foto: Simon Birk

Liss er snart klar med deres anden ep ‘Second’, der udkommer 18. juni, og fra det projekt fik vi tilbage i april førstesinglen ‘Talk to Me’. Nu varmer de op med endnu et track, ‘Reputation’, som netop er landet sammen med en musikvideo.

Mens førstesinglen var et temmelig energisk r’n’b-nummer, skruer kvartetten en del ned for tempoet på nummer to her, som er en behageligt tilbagelænet oplevelse med en tilhørende VHS-agtig musikvideo.

Liss debuterede tilbage i 2016 med den glimrende ep ‘First’ og har tilsyneladende taget sig god tid til at ramme helt rigtigt med efterfølgeren, hvilket da indtil videre også er lykkedes på de foreløbigt to singler.

I en pressemeddelelse forklarer bassist Villads Tyrrestrup, at ‘Second’ vil berøre temaer som »op- og nedturene ved at være ung voksen i den her verden, sexualitet, at være inde og ude af forhold og selvpleje«.

Læs anmeldelse: Liss var tålmodigheden værd på Spot Festival

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold