Cardi B svarer igen på kritik: »Jeg rapper om min fisse, fordi den er min bedste ven«

Cardi B svarer igen på kritik: »Jeg rapper om min fisse, fordi den er min bedste ven«
Cardi B.
Foto: Rich Fury/Getty Images

Fornyligt langede den amerikanske 90’er-rapper Jermaine Dupri ud efter tidens kvindelige rappere, som han mente udelukkende var »strippere, der rappede«. Og den kommentar har naturligvis fået Cardi B, hvis baggrund som stripper spiller en vigtig rolle i hendes musik, til at svare igen.

Cardi B har lagt et længere modsvar ud på sin Instagram, hvor hun blandt andet siger: »Jeg rapper om min fisse, fordi den er min bedste ven«. Hun fortæller også, at det er publikum, der gerne vil høre musik, som berører emnet.

Cardi B fremhæver desuden en række af sine kvindelige kollegaer, der rapper om nogle helt andre emner, men som hun ikke mener får den anerkendelse, de fortjener – blandt andet Tierra Whack, Kamaiyah og Rapsody.

Jermaine Dupri har selv arbejdet sammen med kvindelige hiphop-kunstnere som Lil’ Kim og Da Brat, og det er netop deres tradition, han gerne vil tilbage til. Dupri udtaler til magasinet People, at han ikke er fan af den nuværende skare af kvindelige rappere, der, ifølge ham selv, alle sammen rapper om det samme:

»For mig er det som at høre strippere rappe. Når det kommer til rap, så synes jeg ikke, de viser os, hvem der er den bedste af dem. Jeg kan kun høre, at de har en historie om dem selv, der danser i klubben. Cool. Hvem kommer til at blive den bedste rapper? På et tidspunkt er der en eller anden, som bliver nødt til at slippe fri af det emne og tale om nogle andre ting«.

Se Cardi B’s Instagram-modsvar herunder.

Læs også: Cardi B smed sin paryk til koncertpublikum – nu vil hun gerne have den tilbage

View this post on Instagram

SUPPORT SUPPORT SUPPORT

A post shared by MOSTHATEDCARDI (@iamcardib) on

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold